Privacy

Als je een bestelling plaatst geef je als koper aan akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. 

Bedrijfsgegevens

Dutch Soap Sisters VOF
info@dutchsoapsisters.nl
Travertijnstraat 12, 9743SZ, Groningen

KVK: 83135596
BTW: NL862744210B01

Bestellen en betalen 

In onze zeepshop zijn alle prijzen in euro’s, inclusief 21% BTW, maar exclusief verzendkosten.

Je kunt op een aantal manier betalen, zonder extra kosten:
- iDEAL
- Bancontact / Mister Cash (België)
- SOFORT Banking (Duitsland)

Ook de volgende methoden bieden we aan, voor een extra vergoeding:
- Creditcard (VISA, MasterCard en Maestro)
- PayPal
- vooruitbetalen via bankoverschrijving

Na je bestelling ontvang je een bevestiging via e-mail. Mocht je na 24 uur nog geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Je betaling vindt direct plaats in de betaalomgeving op de website. 

Verzending 

Voor het verzenden van pakketjes maken we gebruik van de diensten van PostNL. We streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Zodra je bestelling verstuurd is ontvang je een e-mail, afhankelijk van de verzendmethode staat hier een Track & Trace-code in waarmee je je bestelling kan volgen.

Dutch Soap Sisters is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens verzending.

Als je bestelling door de vervoerder niet geleverd kan worden, bijvoorbeeld omdat het adres onjuist is, en het komt bij ons terug, bieden we je de mogelijkheid om tegen betaling de bestelling nogmaals te versturen.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Dutch Soap Sisters verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Bankrekeningnummer (bij derde partij Mollie voor het verwerken van de betaling)

De persoonlijke gegevens die je opgeeft bij het plaatsen van een bestelling worden door Dutch Soap Sisters uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van je bestelling. Hiervoor gebruiken we het webshopsysteem van JouwWeb. Als je hier nog vragen over hebt, schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Wederverkoop 

De producten van Dutch Soap Sisters mogen niet worden doorverkocht in andere dan de originele verpakking. 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@dutchsoapsisters.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Dutch Soap Sisters verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren

Wij hanteren de volgende bewaartermijn voor persoonsgegevens

Een jaar, tenzij je toestemming hebt gegeven om, bijvoorbeeld, de nieuwsbrief te ontvangen.

Dutch Soap Sisters verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Dutch Soap Sisters blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een verzoek naar info@dutchsoapsisters.nl.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Dutch Soap Sisters neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice via info@dutchsoapsisters.nl.

Vragen en opmerkingen

Heb je nog vragen over Dutch Soap Sisters in het algemeen of naar aanleiding van deze Algemene Voorwaarden in het bijzonder? Neem contact met ons op via info@dutchsoapsisters.nl.

Typ-, zet- en drukfouten op deze website, verpakkingen en promotiemateriaal zijn voorbehouden.