Ben je benieuwd naar de sisters achter de soap? Het team bestaat uit één zeepzieder, Sharon, en een hele grote groep sisters en misters die duurzaamheid minstens zo hoog in het vaandel hebben staan. Ja, jullie! 

Sharon werkt in het dagelijks leven als content marketeer, community manager bij DPG Media en freelance tekstschrijver. En daarnaast is ze 'zeepzieder', zoals dat met een mooi woord heet. 

Dutch Soap Sisters is opgericht in 2020, toen Sharon samen met sister from another mister Desiree een pot kokosolie, etherische rozenhoutolie en gedroogde rozenblaadjes kocht. Van die ingrediënten maakten ze de eerste zeepjes. Want handen wassen en douchen kan toch prima zonder plastic flessen en chemische troep? Precies! 

Inmiddels is Desiree een andere droom gaan volgen en blijft Sharon de plasticvrije, duurzame boodschap verspreiden met Dutch Soap Sisters.

Ze staat wekelijks met opgestroopte mouwen in het zeepatelier précies hetzelfde te doen als toen. Iets professioneler, weliswaar. Maar nu maakt ze zeep voor júllie, zodat we samen de wereld een stukje plasticvrijer kunnen maken.