De voordelen van plasticvrije, vegan zeep

Als je op zoek bent naar plasticvrije, vegan zeep, shampoo bars en conditioner bars, dan ben je bij de Dutch Soap Sisters aan het juiste adres. Onze producten zijn niet alleen goed voor je huid, maar ook vriendelijk voor het milieu.

 

Zeepatelier in Groningen 

Onze zeep en shampoo bars zijn handgemaakt in ons eigen zeepatelier in Groningen en gemaakt van natuurlijke en duurzame ingrediënten. Ze zijn vrij van synthetische chemicaliën en andere schadelijke stoffen, wat betekent dat ze zacht zijn voor je huid en geschikt voor alle huidtypen.

Bovendien zijn ze dermatologisch getest en goedgekeurd, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze veilig zijn om te gebruiken.

 

Plasticvrije verpakkingen

Maar het milieu is ook belangrijk voor ons. Daarom hebben we ervoor gekozen om plasticvrije verpakkingen te gebruiken voor onze zeep en shampoo bars.

In plaats van plastic verpakkingen, gebruiken we biologisch afbreekbare verpakkingen die gemaakt zijn van plantaardige materialen. Dit betekent dat ze niet alleen beter zijn voor het milieu, maar ook dat ze gemakkelijk te recyclen zijn.

 

Productveiligheidsrapport voor zeep

Al onze producten hebben de juiste certificaten voor cosmetica en zijn dermatologisch getest op veiligheid. Zeep, shampoo bars en conditioner bars vallen namelijk onder de cosmeticawetgeving en moeten daarom aan strenge eisen voldoen. Logisch, want cosmetica zijn producten voor de verzorging van het lichaam die direct in contact komen met de huid of het haar, zoals bijvoorbeeld make-up, deodorant, zeep en shampoo. 

 Als je cosmetische producten maakt of verkoopt dan moet je kunnen bewijzen dat de producten veilig zijn. Daarom moeten alle producten getest worden en aan bepaalde eisen voldoen. Als de producten door alle testen zijn gekomen, ontvang je van het laboratorium een productveiligheidsrapport. 

 

Zachte zeep voor de huid

Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige zeep, shampoo en conditioner bars die zowel vriendelijk zijn voor je huid als voor het milieu, dan zijn onze producten de juiste keuze. En omdat ze handgemaakt zijn, weet je zeker dat je iets unieks en speciaals in handen hebt.

Besluit je om onze zeep en shampoo bars te proberen? Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste product voor jouw huidtype of behoefte, staan we altijd klaar om je te helpen. Dus neem gerust contact met ons op en laat ons weten hoe we je kunnen helpen. We kijken ernaar uit om van je te horen!