Gratis verzending vanaf € 50 ❤️

Zeepshop

Welkom in de zeepshop! Hier vind je al onze zepen, shampoo bars, conditioner bars en zeepaccessoires. Mix, match, kies je favoriete geuren en accessoires en maak van je huis een plasticvrij paradijs!

Zeep

Fijne, 100% natuurlijke hand- en lichaamszepen. Gemaakt met liefde in ons zeepatelier in Groningen met de beste kwaliteit pure ingrediënten. En natuurlijk zonder plastic verpakking!

Shampoo en conditioner bars

Ook zo zat van al die plastic shampooflessen? Wij wel! Daarom hebben we hele fijne, verzorgende shampoo bars en conditioner bars - zónder plastic fles! Gebruik de shampoo bar bijvoorbeeld met een zeepzakje onder de douche, dan gaat hij nog langer mee. 

Zeepaccessoires

Waar leg je je zeepje of shampoo bar neer na het wassen? En hoe gebruik je een blok zeep onder de douche? Daar komen onze zeepaccessoires van pas! Kies een zeephouder om je zeepje of conditioner bar op te leggen na gebruik, of kies een zeepzakje om je zeepje nog beter te laten schuimen onder de douche.

 

Cadeausets

Wat geef jij je geliefde voor Valentijn? Een duurzaam cadeaupakket van de Dutch Soap Sisters natuurlijk! Compleet samengesteld in de geuren en kleuren van de liefde: rode rozen. 

Op zoek naar amberblokjes? Die vind je vanaf nu in onze nieuwe geurshop! Hier hebben we alle amberblokjes én accessoires voor je op een rijtje gezet.